Garni hotel Nota, podignut na mestu nekadašnje fabrike muzičkih instrumenata, u porodičnom je vlasništvu i predstavlja urban gradski spoj modernog dizajna i tradicionalnog gostoprimstva. Smešten u mirnom delu Vračara, jednom od najlepših delova Beograda, idealno je lociran kao polazna tačka za razgledanje grada, ali i za odmor, uzevši u obzir blizinu zelenih oaza i gradskih odmarališta. Neposredna blizina autoputa, kao i obezbeđen besplatan parking sa video nadzorom u okviru hotela, čini nas idealnim izborom i za goste koji prestonicu posećuju poslovnim povodom.

Gostima hotela su na raspolaganju 16 dvokrevetnih soba i 4 apartmana sa po dve odvojene sobe (dnevnom i spavaćom sobom). Za potpunu udobnost i komfor sve sobe su opremljene nameštajem od prirodnih materijala, nečujnim mini-barom, sefom, telefonom, LCD televizorom sa kablovskim programom, fenom, peškirima i standardnom hotelskom kozmetikom. Opustite se kao kod kuće u svakoj našoj sobi osvetljenoj dnevnom svetlošću. Svim gostima je besplatno dostupna Wi-Fi konekcija, kao i parking mesto pod video nadzorom.

U sklopu hotela nalazi se i restoran u kom ćemo imati priliku da ugodimo svim vašim čulima. Gastronomske čarolije pripremamo s ljubavlju od hrane proizvedene u Srbiji, u kuhinji opremljenoj prema najsavremenijim svetskim standardima.

U ponudu smo uvrstili i bogatu selekciju kako domaćih, tako i internacionalnih pića. Restoran raspolaže sa 300 mesta za sedenje i dodatnih 150 u bašti, kao i igralištem za decu.

Besprekorna usluga je imperativ ugostiteljstva, a naše ljubazno osoblje dostupno je 24h i spremno da odgovori na svaki vaš zahtev ili reši nedoumicu.

Budite naš gost i dozvolite da Vam boravak u Hotelu Nota učinimo iskustvom za pamćenje!

Posetite Hotel Nota i osetite duh pravog hedonizma!

ADRESA: GRČIĆA MILENKA 8, BEOGRAD, SRBIJA

KONTAKT: +381 11 45 27 493 / +381 66 530 5070

EMAIL: office@hotelnota.com

DIREKTOR

VUKAŠIN ĆULAFIĆ

REKLI SU O NAMA

POHVALE GOSTIJU

Super osoblje, fenomenalna usluga, higijena na visokom nivou.
Rado ćemo opet biti vaši gosti.

Marija Marinković, gost

t was pleasure to be first guest in the new hotel.
Great stuff, accommodation, everything…

Diana Smith, gost